Aanbieding!

Explosion 2/5

501,00 500,00

Kunstenaar: Arjan van Arendonk
Jaar: 2020
Techniek:

Gekleurde siliconen op bedrukte stof

Afmeting: 20 x 20 cm
Oplage: 2/5
Prijs: € 500,-

De kunstwerken van de geselecteerde kunstenaars in de Artwinkel worden bij aankoop indien mogelijk verzonden per post. Uiteraard goed verpakt en verzekerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om het kunstwerk bij ons op te halen.

1 op voorraad

Beschrijving

Het repeterende patroon van de stof boeit hem, maar juist door zijn persoonlijke verf-en siliconentoets, doorbreekt hij de strakke regelmaat. De hand van de schilder blijft bij naderende beschouwing altijd zichtbaar. Het industriële motief wordt als het ware geïsoleerd en uit zijn context tot kunstwerk verheven.

Toch keert Van Arendonk zich niet tegen het industriële karakter van de stof. De motieven hebben voor hem ook iets aantrekkelijks, zij verwijzen naar weelde, overvloed, sensualiteit.  Hij kiest dan ook niet zomaar voor een stof, maar zoekt lang naar mooie, technisch knap uitgevoerde stoffen. Zij zijn immers niet louter de drager van zijn schilderijen maar zijn ook de aanleiding om de stof verder te bewerken, er een extra dimensie aan te geven.  Juist die rijke wisselwerking tussen kunst en vormgeving maakt het werk van Arjan van Arendonk interessant.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnr.

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht