OPENING zaterdag 15 mei 2021
DE KUNST VAN HET KIJKEN - Kunstadvies Hanneke Janssen

Hanneke Janssen

Na vijf jaar digitaal KUNSTADVIES Hanneke Janssen, gaat er een grote wens van mij in vervulling om een fysieke tentoonstelling te kunnen maken bij Pennings Foundation.

Met de tentoonstelling DE KUNST VAN HET KIJKEN, en de geplande educatieve activiteiten gedurende deze tentoonstelling hoop ik, als KUNSTADVIES Hanneke Janssen, ontmoetingen te bevorderen tussen kunstenaars, kunstkijkers, kopers en opdrachtgevers.

Opening zaterdag 15 mei door Kitty Zijlmans, hoogleraar kunstgeschiedenis nieuwste tijd Universiteit Leiden. ( 2 sessies: 14.00 en 16.00 uur)

Coronamaatregelingen zijn van toepassing, graag vooraf aanmelden.

Aanmelden - Pennings Foundation - Kunstadvies Hanneke Janssen

De tentoonstelling DE KUNST VAN HET KIJKEN is te bezoeken van 15 mei t/m 20 juni 2021, op woensdag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 uur en daarnaast op afspraak. Extra geopend op 1e en 2e Pinksterdag (23 en 24 mei) van 12.00 tot 18.00 uur

% jaar - Kunstadvies Hanneke Janssen

VOORZORGSMAATREGELEN CORONA

Momenteel zijn in Nederland maatregelen van kracht om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In lijn met deze maatregelen is Pennings Foundation alleen toegankelijk na voorafgaande reservering. We doen er alles aan om een prettig en veilig bezoek te kunnen garanderen.